Annons
Vidare till helahalsingland.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Bodil Eriksson övertolkar

Svar till Bodil Eriksson (25/10).

Tycker mig alldeles nyligen ha läst en insändare från dig där du förtydligar vikten av att skriva fakta i en insändare. Här har du just nu själv frångått det genom att du har sänt in en insändare där du övertolkar och missar fakta.

Det att jag, utser mig till den mest sakkunnige i frågan om intraprenader, är taget ur luften och du hittar på.

Det står klart och tydligt i min insändare att, jag anser mig vara en av de mest erfarna i Ljusdals kommun i att driva och starta upp en intraprenad. I detta uttalande ställer jag mig inte över vare sig mina arbetskamrater på intraprenaden Hantverkargården, eller de andra intraprenörerna i Ljusdals kommun. Jag påvisar att jag är en av dem som genom processer, diskussioner, undersökande kommit fram till att var vi redo att gå vidare till intraprenad. Detta tog lång tid och det var många frågor på vägen som vi ville ha svar på innan vi arbetade vidare.

Framtonade även att det är processen som är den viktigaste för personalgrupp och att det måste komma" underifrån" ej från politiken.

Det är vad jag skrev. Så Bodil, det du skriver att jag utnämner mig till den mest sakkunniga i frågan om intraprenader, bevisar att du övertolkar och lägger dina ord i andras munnar.

Anne Hamrén (S)

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel