Annons
Vidare till helahalsingland.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Blåsta skattebetalare?

Det ser hoppfullt ut för er som sparkats från Fortum i Arbrå med tanke på vad som sker i Bollnäs kommun. Det var inte olagligt av Olle Nilsson Sträng att ge anstånd med fyra miljoner kronor till Sjaelsö utan sin arbetsgivares, den folkvalda kommunstyrelsens, medgivande.

Det ser hoppfullt ut för er som sparkats från Fortum i Arbrå med tanke på vad som sker i Bollnäs kommun. Det var inte olagligt av Olle Nilsson Sträng att ge anstånd med fyra miljoner kronor till Sjaelsö utan sin arbetsgivares, den folkvalda kommunstyrelsens, medgivande. En del av er i Arbrå har fått sparken för just att ge anstånd och efterskänka småsummor i räntor.

Nu har han gjort det igen, denna gång kanske med arbetsgivarens tillstånd, vad vet jag? En sak som jag absolut vill veta är hur mycket förseningsavgifter och räntor kräver kommunen in av Sjaelsö? Vad har de för skäl att vänta med betalningen? Antingen har de pengar eller inte. Har de inga pengar så lär vi skattebetalare vara blåsta på vårt torg i Bollnäs. De har ju redan köpt marken för 162 000 kronor.

M Åsberg

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel