Annons
Vidare till helahalsingland.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Blåsta på både klassfest och pengar

Deltagarna betalade in avgiften i förväg. Nu har företaget gått i konkurs. Det blir ingen klassfest och pengarna är borta.

Klassfestfixarna Sverige AB har haft som affärsidé att anordna klassfester runt om i landet. Företaget skickar ut inbjudan till elever som jubilerar med ett jämnt antal år sedan nionde klass.

Verksamheten har skett under sajten klassfest.com.

Men i höst har det gått dåligt. Nu har företaget, som har sitt säte i Göteborg, försatts i konkurs.

Stadshotellet har arrangerat många klassfester åt Klassfestfixarna.Men den stora satsningen nu i höst har helt kommit av sig.

– De hade abonnerat vid sex olika tillfällen under hösten. Fem av dessa har blivit inställda. Den femte skulle ske nu på lördag. Nu återstår det en klassfest, den 12 november, berättar Terese Jonsson.

Då är hon helt ovetande om att företaget försatts i konkurs.

– Va, har dom konkat? Ja, då blir det inget den 12 november heller. Tur att vi fick reda på det...

För Stadshotellet har det blivit problem vid varje inställt evenemang.

– Vi har ju personal för de här kvällarna och måste med kort varsel försöka hitta något annat istället. Vi förlorar jättemycket på att inte ha något som drar folk de här lördagarna, säger Terese Jonsson.