Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Stölder av bilbatterier, extra ljus och bensin – här är de senaste dygnens brott i Bollnäs

Borab, Bilmetro och Bilcity har utsatts för stölder. Dessutom har en ung man blivit misstänkt för drograttfylleri och fönster krossades vid ett bråk på ett boende.

Annons

Återvinningsanläggningen på Sävstaås i Bollnäs utsattes under natten mot tisdagen för stöld av 15 bilbatterier. Enligt polisanmälan ska ett hål klippts upp i staketet kring området och bilbatterier som fanns på anläggningen ska ha rullats fram till hålet med hjälp av Borabs sopkärl.

Även Bilcity i Sävsberg har utsatts för stöld denna natt. Tanklocken ska ha brutits upp på fyra bilar som var inlämnade för reparationer och en okänd mängd bensin ska ha stulits.

Läs också: Häktad för mordförsök – attackerade man med yxa utanför Bollnäs

Vid klockan tre på natten stoppades en bil som saknade baklyse på Gärdet i Bollnäs. Föraren, en man i 20-årsåldern, visade enligt polispatrullen tydliga tecken på att vara drogpåverkad och fick därför lämna prover. Han är nu misstänkt för drograttfylleri.

Även Bilmetro ska ha utsatts för stöld – men det någon gång mellan fredag och måndag. Där ska extraljus ha stulits från fyra av företagets egna bilar.

Sent på söndagen inträffade ett bråk mellan två män på ett boende i Bollnäs kommun som ska ha slutat med att tre fönster krossades. En man i 40-årsåldern är misstänkt för skadegörelsen.

Läs också: Misstänkta väsktjuvar på Brännbollsyran – två personer anhölls

Mer läsning

Annons