Annons
Vidare till helahalsingland.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Björklunds hälsena är av

Här är Bollnäs dystra skadebesked:
Nyförvärvet Tobias Björklund, enda etablerade anfallaren i truppen, har slitit av hälsenan.
– Bara att bita ihop och se framåt, säger 26-åringen.

I måndags gick Bollnäs in i sin fjärde vecka av den gemensamma försäsongsträningen. Laget tränade på Höghammarhallen när olyckan var framme för Tobias Björklund.

– Vi spelade innebandy och när jag skulle trycka ifrån klickade det till. Jag la mig ner och kände att jag inte kunde stå på foten, säger nyförvärvet – och hemvändaren – från Ljusdal.

Nu är det konstaterat att Tobias Björklunds ena hälsena är av. På tisdagen uppsökte han Bollnäs sjukhus innan han slussades vidare till Gävle sjukhus för att gipsas.

Inom den närmaste veckan ska han opereras – och sedan väntar en lång konvalescens.

– Jag vet inte riktigt än, jag tror att det är närmare två månader i alla fall. Det blir gips i en månad och sedan är det rehab och lite grejer, säger Tobias Björklund.

Hur mår du efter det här beskedet?

– Det känns tufft och det är inte roligt att skada sig, men det är bara att se framåt och göra det bästa av det. Jag och brorsan skulle ha åkt till USA i dag, men nu blev det ingen resa.

Hur påverkar det här dig inför nästa säsong?

– Jag tror inte att det ska påverka så mycket, säger Tobias Björklund.