Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Biltjuv häktades i helgen

En av de två misstänkta biltjuvar som polisen jagade från Edsbyn och senare prejade av vägen i Dalarna häktades under helgen. De misstänks för bland annat drograttfylla och flera bilstölder i Bollnäs och Ovanåker.

Annons

På onsdagskvällen i förra veckan jagade polisen tvåmisstänkta biltjuvar. Biljakten pågick under nästan en timme innan tjuvarna prejades av vägen i Furudal.
Efter gripandet fördes de två männen, som är hemmahörande i Örebro, till Bollnäs och under helgen häktades den ene. De misstänks för bland annat drograttfylla och flera bilstölder i Bollnäs och Ovanåker.
Männen är välkända av polisen i Örebro och beslutet att häkta den ene hör i hop med att han även misstänks för en mängd brott i andra län. Risken betraktas som stor att han skulle återfalla i brottslighet om han hade släppts fri i väntan på åtal.