Annons
Vidare till helahalsingland.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Biltjuv häktades i helgen

En av de två misstänkta biltjuvar som polisen jagade från Edsbyn och senare prejade av vägen i Dalarna häktades under helgen. De misstänks för bland annat drograttfylla och flera bilstölder i Bollnäs och Ovanåker.

På onsdagskvällen i förra veckan jagade polisen tvåmisstänkta biltjuvar. Biljakten pågick under nästan en timme innan tjuvarna prejades av vägen i Furudal.
Efter gripandet fördes de två männen, som är hemmahörande i Örebro, till Bollnäs och under helgen häktades den ene. De misstänks för bland annat drograttfylla och flera bilstölder i Bollnäs och Ovanåker.
Männen är välkända av polisen i Örebro och beslutet att häkta den ene hör i hop med att han även misstänks för en mängd brott i andra län. Risken betraktas som stor att han skulle återfalla i brottslighet om han hade släppts fri i väntan på åtal.