Annons
Vidare till helahalsingland.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Bilmetro i Bollnäs växer och nyanställer – Mikaela Sköld om personalen de söker: "Vill möta kundernas efterfrågan"

Bilmetro arbetar hårt för att möta kundernas efterfrågan med fokus på hög service. Nu tar de nästa steg in i framtiden genom att storsatsa på morgondagens bilar och teknik.
– Det känns jättespännande. Vi letar även efter nya medarbetare med erfarenhet av el- och hybridbilar, säger Mikaela Sköld, servicemarknadschef på Bilmetro Bollnäs.

Bilmetro Bollnäs säljer nya och begagnade bilar från Volkswagen och Skoda, men de har även en modern bilverkstad, skadeverkstad och däckverkstad. Som en del av en större koncern har de skapat en stabil kundkrets och är stolta över att kunna kalla sig för en komplett bilfirma.

– Vi vill möta kundernas efterfrågan och ligga i framkant när det gäller både ny teknik och bilar. Bilmetro är ett otroligt starkt varumärke. De har funnits länge och är en del av utvecklingen i branschen, säger Mikaela Sköld, servicemarknadschef i Bollnäs.

Här kan du läsa mer om och söka de tjänster som finns lediga hos Bilmetro

Det finns många saker som gör att Bilmetro står ut bland konkurrenterna på marknaden, men det finns en sak som Mikaela Sköld vill lyfta fram lite extra, nämligen de goda möjligheterna till utveckling. Hon har själv arbetat på företaget i över 30 år.

– Jag började som reservdelssäljare och sedan blev jag reservdelschef innan jag klev in i rollen som servicemarknadschef, säger Mikaela och fortsätter:

Det är ett härligt gäng i Bollnäs och vi har en bra teamkänsla. Jag trivs jättebra, ingen dag är den andra lik.

Just nu storsatsar Bilmetro Bollnäs bland annat på el- och hybridbilar. Samtidigt vill de inte tumma på varken kvalitet – eller servicetänk.

– Vi letar efter tekniker med erfarenhet av el- och hybridbilar, men även skadetekniker. De ska ha god servicekänsla, tycka om att arbeta i team – och självklart att ha roligt på jobbet. I nuläget vill vi rekrytera fem nya medarbetare, säger hon.

Läs mer om Bilmetro i Bollnäs här och hitta kontaktinformation

Lars Kvick arbetar som arbetsledare och servicetekniker. Han är en av 45 medarbetare i Bollnäs och kan bekräfta att det är god stämning både på golvet och i fikarummet.

– Det är en rolig och omväxlande bransch. Jag började arbeta som mekaniker på Bilmetro Hudiksvall direkt efter gymnasiet 2008. För sex år sedan flyttade jag till Bollnäs och jag stortrivs, säger han.

Här finns alla aktuella kampanjer på nya bilar från samtliga varumärken hos Bilmetro

Bilmetro satsar både tid och pengar på att vidareutbilda sin personal. Lars Kvick berättar att han brukar gå flera kurser varje år.

– Det är spännande och jag lär mig alltid jättemycket. Det kommer hela tiden nya bilmodeller och el- och hybridbilar. Jag tycker även om utmaningar och att klura ut hur saker och ting fungerar – och det får jag göra hos Bilmetro, säger han.

Se vilka bilar som finns till salu hos Bilmetro

Fakta - Bilmetro

● Kort om Bilmetro: Redan 1922 startade företaget i Hudiksvall under namnet Bil Lönnberg, senare Bil & Buss och numera Bilmetro. Bilmetro är din kompletta bilfirma i mellansverige med verksamhet på elva orter i Gävleborg, Dalarna och Uppsala. Auktoriserad återförsäljare av bilmärkerna: Volkswagen, Audi, ŠKODA, SEAT, CUPRA Volkswagen Transportbilar, KIA och Scania lastbilar. De säljer nya och begagnade bilar och lastbilar samt har bilverkstad, skadeverkstad och däckverkstad.

● Adress: Renshammarvägen 6, Bollnäs.

● Telefon: 0278-636640.

● Öppettider: Mån-fre 9-18, lör 10-14.

● E-post: bilmetro@bilmetro.se

● Hemsida: https://www.bilmetro.se/kontakta-oss/bollnas/

Ovan artikel är framtagen av Bonnier News Brand Studio och Bilmetro Bollnäs och är ej en artikel av nyhetsredaktionen.