Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Bilförare lastad i ambulans efter olycka: "Misstänkta ryggskador"

Räddningstjänsten larmades ut vid 20-tiden på måndagskvällen efter att man fått in uppgifter om en trafikolycka i Gnarp. En person fick lastas till sjukhus efter händelsen med befarade ryggskador.

Annons

Enligt de första uppgifterna rörde det sig om en personbil som kört av vägen vid Circle K. Larmet gjorde gällande att två personer var inblandade i händelsen som inträffat på Kyrkvägen i anslutning till E4.

Räddningstjänst och ambulans har kallades ut till platsen direkt efter att larmet inkom.

Enligt räddningstjänsten inträffade olyckan när en personbilsförare tvingades att väja för en annan bil – och körde då av vägen och ned i diket.

Fler olyckor kring Gnarp: En person förd till sjukhus efter trafikolycka: "Klagade över nacksmärtor"

Föraren av den bil som gick av vägen skadades vid händelsen och räddningstjänsten samt ambulansens personal befarade att skadorna rörde ryggen.

– Man lade föraren på en så kallad spineboard då man misstänkte en skada i ryggen och transporterade personen till sjukhus, säger Per Mossnelid på räddningstjänsten.

I samband med olyckan uppstod det en del problem i trafiken vid olycksplatsen då framkomligheten var begränsad, men vid 21-tiden kunde trafiken åter släppas på.

■ ■ TIPSA! Vet du mer? Har du film/bild? Kontakta helahälsingland.se via telefon: 0650-355 55, e-post: tips@helahalsingland.se eller använd Tipsa-tjänsten.

■ ■ För mer Blåljus-nyheter, klicka här

För nyheter om Hudiksvall och Nordanstig – följ HT på Facebook!