Annons
Vidare till helahalsingland.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Bilder från älgjakten 2011

Här får du se bilder och filmer från älgjakten i Hälsingland
Kyrkgränds VVO visar stämningsfulla bilder med action.
Har du också bilder, filmer eller berättelser från älgjakten? Skicka in dem till oss på redaktion@helahalsingland.se

Så här skriver Per Lundbeck från Kyrkgränds VVO i Rogsta: Mannen på bilden till höger är Carl-Erik Wiberg från Norsta. Jaktlaget heter Kyrkgränds VVO och hör hemma i Rogsta. Bilden visar att lite våldsam körning kan välta det bästa lass. Carl-Erik som jobbar i räddningstjänsten i Hudiksvall tog det som synes med ro. Överst en vacker bild av en jaktvecka med fantastiskt väder.

Sven-Åke Gradin i Näsviken fick närkontakt med en älg mellan Snättvallen och Blacksås i Forsa: I länken till höger "Fångade älg på film"  hittar du youtube-filmen på älgen som nästan springer ned fotografen.

Stefan Persson i Norrala mötte en älgko som reste raggen, krafsade med klöven och gick till anfall: Se länken "Jägare i drama med älgko" med bildspel från dramat.

Torsten Hellström i Kallmyr, Ljusdal, blev rejält överraskad när han sköt en älgkalv: När han kom fram till den låg ytterligare en död älgkalv bredvid. Se länken till höger "Jägare sköt två älgar med ett skott".