Annons
Vidare till helahalsingland.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Besviket Trönö och frustrerat Delsbo tog en poäng var

Delsbo kunde inte få in nickarna. Trönö kunde inte behålla ledningen. Det hela slutade 3-3, och båda lagen tyckte att de var bättre än sina motståndare.

Det var två besvikna lag som gick av ett regntungt Trönö IP på tisdagskvällen.

– Värdelöst. Vi borde stänga matchen, säger hemmalagets Tommy Öhrn.

– Jag är riktigt besviken. Vi leder antal målchanser, vi har bättre spel och bättre spelare. Därför tycker jag att vi ska vinna. Jag tycker inte de är så bra, kontrar Delsbos Emil Sallander.

Trönö fick en riktig drömstart på matchen när Christer Wallgren sköt in 1-0 efter bara ett par minuter. Efter det radade Delsbo upp chans, på chans, på chans i luftrummet, men kunde inte få in bollen.

– Vi går igenom det på träningarna också. Vi är bra fram till straffområdet, men sedan är det som att vi får hjärnsläpp, säger Sallander och fortsätter:

– Under försäsongen klappa allting, men nu när säsongen börjat så gör vi inte mål. Det tar stopp vid straffområdet. Men vi tränar på det och till slut kommer det väl släppa.

Istället kunde hemmalaget gå till halvtidsvila med 2-0 efter att Tommy Öhrn gjort mål med bara minuter kvar att spela.

Läs mer: Tidigare HuFF-spelaren förstäker Delsbo

I andra halvlek släppte det för Delsbo som kunde göra både 2-1 och 2-2 genom Anton Camel och Sallander.

I 81:a tråcklade Wallgren in 3-2 efter flipperspel i strafformådet efter en hörna. Trönö andades ut, men alldeles för tidigt. Bara minuten senare kvitterade Jonathan Larsson och matchen slutade 3-3.

– Vi leder med 2-0 och har matchen, så gör vi 3-2 och släpper in ett skitmål. Vi hade chanser att avgöra, säger Tommy Öhrn.

– Vi sumpade hela matchen i första när vi spelade så dåligt. Vi kom igen i andra, men vi borde ha tagit det, säger Emil Sallander.

Läs mer: Krönikör Mix om Hälsingefyran

Matchfakta: Trönö - Delsbo 3-3 (2-0)

Målen: 1-0 (5) Christer Wallgren, 2-0 (41) Tommy Öhrn, 2-1 (57) Anton Camel , 2-2 (63) Emil Sallander, 3-2 (81) Christer Wallgren, 3-3 (82) Jonathan Larsson.

Domare: Nicklas Persson

Publik: 59