Annons
Vidare till helahalsingland.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Beslut att rösta emot handel

Svar på insändare från B-M Wallin, måndag 7 april.

Vi har vid ett medlemsmöte bestämt att rösta emot handel vid Medskog. Så länge inget nytt medlemsmöte tagit en annan ståndpunkt står jag kvar vid vårt beslut. I vårt parti finns givetvis olika meningar, men det är majoritetsbeslut som gäller.

Jag vill bara påminna om att samtliga partier har varit för den detaljplan, gällande trafikanknuten verksamhet, som fastställdes i början av 2011 och som fortfarande gäller. Även den planen genererar arbetstillfällen.

Du undrar om nejsägarna har aktier i stans affärer. Jag kan upplysa om att jag har 0 aktier i någon som helst affärsverksamhet inom Hudiksvalls kommun, däremot gör jag mina flesta inköp i småbutiker i Hudiksvalls kommun.

Men varför är det bara nejsägarna som skall redovisa? Varför inte vända på frågan och ställa den också till alla som är jasägare?

Ann Berg

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel