Annons
Vidare till helahalsingland.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Bert live på Rio slår filmerna

När familjefilmen Bert gick på bio lockade det säkert till många skratt. Men frågan är om det slår måndagens underhållning på Rio i Ljusdal då en annan Bert uppträdde live.

Det handlar förstås om Bert Karlsson, entreprenören med stort E. Det var utsålt när Bert föreläste på Riobiografen.

Den av de många närvarande företagarna som hade räknat med handfasta verktyg för att lyckas i affärsvärlden fick kanske inte vägledning. Men den som räknade med att få inspiration och en rejäl portion underhållning blev desto nöjdare.

I nära en och en halv timme berättade Bert Karlsson sannsagan om sig själv.

Våga satsa och var inte rädd för att göra misstag. Det är huvudtemat när Bert Karlsson håller föredrag.

När det inte blev några handfasta råd till företagare i Ljusdals kommun förde tidningen in samtalet på hur en kommun bör arbeta inom exempelvis turism.

– Generellt sett är det många kommuner som anställer en bra turistchef. Men felet är att den sedan får alldeles för lite marknadsföringspengar, anser Bert Karlsson.

Vi kommer under vårt samtal också in på satsningarna i Järvsö, bland annat planerna på badhus.

– Den tanken kan säkerligen vara riktig om badhuset byggs så att det är lockande och att det inte finns motsvarande på någorlunda nära håll. I Örnsköldsvik vet jag att det äventyrsbadet lockar badande från en omkrets på 15 mil, säger Bert Karlsson.