Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Bättre video i webbläsaren Bolt

/

Webbläsaren Bolt är gjord för att fungera även på enkla java-mobiler och i den nya versionen utlovas videostöd för bland andra SVT Play.

Annons
Webbläsaren Bolt är gjord fö att fungera även på enkla java-mobiler och i den nya versionen utlovas videostöd för bland andra SVT Play.

Från och med idag ska version 2.1 av webbläsaren Bolt finnas tillgänglig för nedladdning för alla mobiler som kan köra vanliga java-applikationer. Trots att webbläsaren ska kunna fungera på enkla mobiler utlovar Bitstream Inc, som ligger bakom webbläsaren, att man ska kunna titta på video från ett antal vanliga webbplatser, bland andra Svtplay.se. Både sajter som har video i flash-format och sajter som använder HTML5-video ska kunna hanteras av Bolt.

Bland övriga nyheter kan nämnas möjligheten att använda tabbar för att surfa på flera sajter samtidigt och integration med Facebooks meddelande-funktion.

Webbläsaren finns i två versioner, Bolt 2.1 som bör fungera med de allra flesta mobiler som klara java-program, samt Bolt Lite som är avsedd för telefoner med starkt begränsad prestanda. Båda versionerna kan ladda ned från boltbrowser.com

 

 

 


/Henrik Thoressonmobil.se

Mer läsning

Annons