Annons
Vidare till helahalsingland.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Bättre ta en dos alliansvaccin

Det pratas och skrivs mycket om nöff-nöff-influensan just nu. Samtidigt som den största farsoten av alla inte diskuteras alls, och med det menar jag den borgerliga pakten som jagar livet ur halta, lytta och arbetslösa.

Angående svininfluensa och farsoter!

Det pratas och skrivs mycket om nöff-nöff-influensan just nu, det verkar som att 2000-talets digerdöd vore på gång. Samtidigt som den största farsoten av alla inte diskuteras alls, och med det menar jag den borgerliga pakten som jagar livet ur halta, lytta och arbetslösa.

Deras politik kommer att skörda betydligt fler offer än nöff-nöff, folk som drabbas av sjukdom, skador eller arbetslöshet har inte efter alliansens nedmontering av våra sociala skyddsnät någon chans att leva ett tryggt liv!

I Reinfeldts Sverige finns det inte plats för svaga människor och enligt deras egen beskrivning bidragstagare!

Samtidigt så har jobbskatteavdraget införts (cirka 67 miljarder kronor årligen), vilket i nuläget innebär en katastrof i de offentliga finanserna, i år beräknas underskottet i statsbudgeten passera över 200 miljarder kronor och statskulden är för närvarande svindlande 1 050 miljarder.

Detta är regeringen Reinfeldt i ett nötskal, de lånar pengar till skattesänkningar samtidigt som de skär ner och skrotar den generella välfärden, vilket bevisar deras inhumana och krassa människosyn som siktar på att spela ut olika grupper mot varandra, de som är friska och har arbete gentemot de arbetslösa och sjuka!

Alla kan vi bli sjuka och arbetslösa och det är dags att visa solidaritet, tänk på detta när ni går till vallokalen i september 2010! Ta en dos alliansvaccin!

Kjelle Lundgren

 

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel