Annons
Vidare till helahalsingland.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Bättre få men långa dagar

Jag håller med Marie (2/7) om dagistiden.

Nu har vi vår dotter hemma hela sommaren, drygt två månader för vi är lediga, men när lilla syskonet kommit och hon börjar till hösten hade jag gärna velat bestämma själv vilka tider vår dotter ska vara där.

Jag betalar ju för tjänsten och hade hellre haft tre dagar i veckan fem timmar än tre timmar varje dag. Hade hon "bara" varit hemma så hade hon ju i alla fall missat den pedagogiska verksamheten som sägs vara den tiden hon erbjuds. Det är väl upp till oss föräldrar att avgöra om hon "missar" två dagar av det än att vara hemma varje dag, hon trivs och vill träffa andra i sin ålder.

Hört många som tycker lika och varför är det olika på olika dagis i samma kommun, har vissa då inte pedagogisk verksamhet varje dag eller hur är det? Beundrar dock personalen som gör ett enastående jobb med våra barn menar inte att klanka ner på dem!

Anneli

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel