Annons
Vidare till helahalsingland.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Bästa insändaren

Anita Nordkvist, din insändare var den bästa jag läst på länge. Du skriver "sluta dalta" med de gangsters som härjar och terroriserar i förorterna i bland annat Malmö och Göteborg.

Anita Nordkvist din (9/9) var den bästa insändaren jag läst på länge. Du skriver "sluta dalta" med de gangsters som härjar och terroriserar i förorterna i bland annat Malmö och Göteborg.

När jag höll på att läsa din insändare tittade jag samtidigt på nyhetsmorgon på tv. Där fick en talesman för dessa marodörer framträda. Hör och häpna! Han ställde villkor om hur de skulle bemötas. Skamligt att tv gång efter annan nedlåter sig till detta. När fick en "svensk gangster" ställa villkor i tv? De döms och hamnar i fängelse.

Jag anser att dessa marodörer ska sändas till sina hemländer och där bete sig på lika vidriga sätt samt ställa villkor, så får de se hur det går.

Hur mycket har dessa idioter kostat våra skattebetalare? När tänker politiker, myndigheter och media sluta med sin enorma flathet? Det är dags för "vanliga svenskar" att kraftigt protestera. Det är inte rasism utan enbart realism. Vi måste få stopp på detta. Sverige är på väg att blir ett gangsterland.

Bernt O Genberg

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel