Annons
Vidare till helahalsingland.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Barn är underbara men…

Jag och min sambo vill inget heller än att ha barn. Vi jobbar på det men vi har ännu inte fått det att fungera. Detta är jobbigt för oss båda men min flickvän har det klart jobbigast.

Min flickvän har ett jobb hon trivs med samt är väldigt duktig på. Ett drömjobb kort och gott. Men, det finns ett stort men. Många kvällar i veckan gråter hon sig till sömns och detta på grund av det tjat från kolleger om att skaffa barn. Det kan ofta låta på detta vis. "Åh ni måste skaffa barn ni också nu” eller "Åh titta vad mina barn är gulliga” eller "Det finns säkert någon annan som kan ställa upp om inte han där hemma är sugen” med mera. Detta är saker som skär som ett rakblad i oss båda men mest i min älskade flickvän.

Jag vill bara säga till alla er som tjatar på vänner och kolleger. Tänk er för, alla kanske inte har möjligheten att skaffa det de önskar sig mest av allt i hela världen, nämligen barn. Att varenda dag behöva höra detta tjat tär något så ofattbart.

Så snälla ni, visa lite respekt.

Tack på förhand.

Barnlös i Ljusdal

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel