Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

"Vi måste täta defensiven"

/

Efter fyra raka förluster har Bollnäs torped Micke Jernberg inget enkelt svar på hur laget ska hitta upp på vinnarspåret igen.

– Nej, hade vi haft facit på det så har det sett annorlunda ut, säger Micke Jernberg inför fredagens match hemma på Sävstaås mot Vetlanda.

Annons

Vad Micke Jernberg och alla hans lagkamrater däremot vet är att nu måste Bollnäs börja vinna igen om inte slutspelsplatsen ska vara i fara.

– För att det ska vända måste vi hitta tillbaka till grunderna, gnistan och den riktiga glöden igen. Så steg ett för oss är att täta defensiven och hitta tillbaka dit vi var när vi spelat som bäst under säsongen.

Vad är det som inte fungerat i de senaste matcherna?

– Svårt att peka på speciella detaljer men vi har kanske inte riktigt hittat känslan och tryggheten i det vi gör. Tullar man lite på de här grejerna så når man inte nivån man vill ligga på. När vi har tappat så har vi också dalat för djupt. Så vi måste höja lägstanivån.

Känner ni extra press att vinna nu när kampen runt slutspelsstrecket tätnar?

– Nej, det tycker jag inte. Vi vet alla läget och alla kan matte. Jag tycker att vi har allt i egna händer och vi fokuserar bara på vår egen prestation.

Nu väntar Vetlanda – inte det heller någon lätt uppgift.

– Nej, men det ska bli underbart att det är match så snabbt igen efter det vi presterade mot Sirius. Nu ska vi samlas, ladda och sedan göra allt för att ta två poäng.

Mer läsning

Annons