Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Nytt kontrakt på födelsedagen

/
  • Mattias Sand, libero i Ljusdals BK, är klar för ytterligare tre säsonger i klubben.

I går fyllde Mattias Sand 27 år.
Och vad passade då bättre än att fira med ett nytt långtidskontrakt.
Liberon spelar vidare i Ljusdals BK över de tre kommande säsongerna.
– Det fanns ingen tvekan. Det är i Ljusdal jag vill vara, säger "födelsedagsbarnet" Mattias Sand.

Annons

Någon tårta till födelsedagsbarnet Mattias Sand hade Ljusdals BK:s sportchef Micke Vallin inte med sig till kansliet på tisdagskvällen.

Men väl ett rykande färskt kontrakt.

Ett med flera år på.

– Nu har väl jag inte varit med så där jättelänge, men nog är det rätt ovanligt att spelare skriver treårskontrakt nuförtiden, konstaterar Micke Vallin, som förra veckan säkrade fartspelarna Jonas Engströms och Kalle Mårtenssons fortsättning i Ljusdals BK.

Och att sportchefen är nöjd över försvarschefens underskrift går inte att ta miste på.

– Det känns fantastiskt bra att Mattias fortsätter hos oss. Och att han skrev på för tre år gör ju absolut ingenting, om man säger så. Han har växt mycket som person under de senaste åren, vilket också visat sig på planen.

Mattias Sand är fostrad i Ljusdals BK. Säsongerna 2006/2007 och 2007/2008 gjorde han ett gästspel i Selånger, för att sedan komma tillbaka hem till Ljusdal igen. Han har således varit med på fyra av de fem åren i LBK-resan.

– Jag tror stenhårt på det vi gör, och man vet faktiskt inte när utvecklingen tar stopp. Vi har tagit jättesteg för varje år, säger Sand, som ogärna pratar om de eventuella alternativ som fanns till LBK.

– Det spelar ingen roll, och även om det kanske fanns andra som var intresserade av mig så var jag hela tiden säker på att jag skulle förlänga med LBK. Frågan var bara hur länge, säger Sand.

Mer läsning

Annons