Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Ljusdal vill spela som senast

/

Samma uppställning som senast mot Vetlanda.

Och Björn "Böna" Eriksson hoppas att hans lag även kan öppna lika vasst i spelet i kvällens match mot Hammarby hemma på IP.

– Att kunna köra på med samma uppställning är ju en viss trygghet i sig. Vi har ju, peppar, peppar.., klarat oss från skador och sjukdomar nu, säger Ljusdaltränaren.

Annons

3–0 på Vetlanda innan klockan nådde 30 minuter senast.

Något som gladde LBK:arna.

– Det är så vi vill starta varje match. Vi fick verkligen till det i början där nere, målen gav oss energi, säger "Böna".

Ljusdal fick visserligen stryk, 3–5, innan det var färdigt.

– Men sammantaget så gjorde vi det bra, säger "Böna"

I kväll, inför tv-tittarna, vill Ljusdal toppa den insatsen och plocka säsongens första poäng.

– Vi går ut för att vinna varje match, och om vi maxar vår prestation så har vi chansen mot Hammarby. Nu kan det ju bli så att de också gör en toppmatch, och då blir det ju svårt ändå, medger LBK-tränaren.

Ljusdal startar matchen med Jonas Svensson i buren. Mattias Sand spelar libero med backarna Jonas Pettersson och Niklas Eriksson framför sig. Filip Skoglund och Emil Melin tar en varsin halv, Oscar Jonsson, Jonas Engström och Sebastian Jonsson spelar på mitten. Längst fram i banan återfinns Kalle Mårtensson och Tobias Björklund. Rickard Ivarsson, Eric Lisell, Daniel Rexin, Kevin Brown och Jimmy Svensson (målvakt) är avbytare.

Mer läsning

Annons