Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Hauska i samtalmed Broberg

Ilari Moisala och Rolf Larsson är redan klara.
Nu siktar Broberg på att plocka in ytterligare en finsk spelare.
Klubben för samtal med anfallaren Janne Hauska från Mikkelin Kampparit.

Annons

Många av lagen i bandyns elitserie har värvat klart och spikat sina trupper inför nästa säsong. Men Broberg jobbar fortfarande intensivt med att förstärka laget med ytterligare någon spelare.

För en tid sedan kunde Sporten berätta att Söderhamnsklubben gärna ser att Vadim Arkhipkin från Dynamo Moskva återvänder från proffslivet i Ryssland.

Enligt uppgifter är också siktet inställt på att värva Janne Hauska från de finska mästarna Mikkelin Kampparit. Den 29-åringen anfallaren ska först och främst ses som en ersättare för Joakim Hedqvist som försvann till IFK Vänersborg under stormiga omständigheter mitt under förra säsongen.

29-åringen, som tidigare spelat fyra säsonger med IFK Helsingfors, beskrivs som en bra målgörare med ett riktigt hårt skott. Han har blivit mästare flera år i rad, men har aldrig spelat för någon klubb utanför Finland.

Broberg har en lång historia med finska spelare bakom sig med spelare som Arto Loukkola, Pasi Hiekkanen, Petri Lampinen, Markus Hiukka och Mika Mutikainen.

I vintras fanns Ilari Moisala från IFK Helsingfors med i laget och för ungefär en månad sedan blev det klart med Rolf Larsson, också han från IFK Helsingfors.

Varken Janne Hauska eller Broberg vill inte lämna några kommentarer.

Mer läsning

Annons