Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Ett tidigt tungviktsmöte i Arenan

/
  • Edsbyglädje i Arenan. Får Edsbyn även jubla i kväll i tungviktsmötet mot tippade guldkandidaten Villa?

Ett riktigt tungviktsmöte. Det är vad som väntar i Dina Arena under fredagkväll när de båda, på förhand av många tippade SM–finalisterna, Edsbyn och Villa ska mäta krafterna och kriga om poängen.

Annons

– Det är storfavoriterna vi möter och vi förväntar oss en tuff match. Men vi ser verkligen fram emot matchen. Det ska bli riktigt roligt. Vi har ju inte mött Villa under försäsongen så det här är en match som det kittlar lite extra inför, säger Edsbyns tränare Thomas Liw.

Edsbyn har inlett med en seger och en förlust i seriespelet. I premiären hemma mot Vänersborg gav Edsbyn ett klart styrkebesked att laget är svårslaget i Arenan. Något som tränare Liw hoppas få se en fortsättning på mot Villa.

– Vi är starka och trygga i Arenan och det ska vi försöka fortsätta att vara.

Edsbyn kommer med ett tuff derby i kroppen efter fighten på Hällåsen mot Broberg i onsdags. Nu laddas batterierna om i ett skadefritt Byn.

– Alla är tillgängliga så det ser riktigt bra ut. Efter träningen (läs torsdag) så får vi se hur vi formerar oss. Det är tätt mellan matcherna nu. Derbyt har vi lagt bakom oss och nu tar vi tag i nästa uppgift.

Mer läsning

Annons