Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Målet är nått – Edsbyns Miljonklubben har samlat en miljon

Målsättningen var att 1000 personer och företag skulle bidra med 1000 kronor var. Nu är Edsbyns satsning Miljonklubben i hamn. Klubben har nått strecket och samlat ihop en miljon kronor.

Annons

Edsbyn har nått målet om en miljon insamlade kronor som är öronmärkta för elitlaget.

I mars lanserade Edsbyns IF "Miljonklubben" - ett projekt som åter skulle göra klubben till en maktfaktor inom bandysverige. Bara tre veckor senare hade de nått halvvägs till miljonmålet.

– Vi satte målbilden högt, men om vi trodde på det här när vi startade vet jag inte, sa Thomas Mårtens, marknadsansvarig i Edsbyns IF, då.

Även om takten på inkommande bidrag slog av lite efterhand har klubben nu alltså nått målet om att samla in en miljon kronor till elitverksamheten. Pengarna är helt och hållet öronmärkta för elitverksamheten och är till för att kunna behålla talanger, rekrytera nya spelare och "åter nå toppen", som klubben skriver på sin hemsida. Och än så länge verkar projektet som syftar till att lyfta klubben igen ha haft effekt.

"Miljonklubben har med all tydlighet redan visat resultat då flera nyckelspelare förlängt sina kontrakt, ungdomsspelare flyttats upp i elitlaget samt värvningarna av framtidslirarna (och) bröderna Tuomas och Tommi Määttä", skriver Edsbyn på sin hemsida.

Den 11 juni ordnar klubben fest för de som varit med och bidragit till Miljonklubben som tack för att de lyckats nå sitt mål.

LÄS MER:

Edsbyns satsning på "Miljonpengen" snart halvvägs: "Det är helt fantastiskt"

Mer läsning

Annons