Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Just nu: David Karlsson efter 2–2 i halvtid: "Vi vill ha lite mer boll"

Precis som i den senaste matchen på Sävstaås gav Ville Aaltonen Bollnäs ledningen.
Precis som i den senaste matchen på Sävstaås så vände Villa Lidköping innan paus.
Men den här gången hann Bollnäs hann svara innan halvleken över – och kvitterade till 2–2.

Annons

Bollnäs Ville Aaltonen inledde den fjärde semifinalen på exakt samma sätt som han gjorde förra gången lagen möttes på Sävstaås – nämligen genom att ge sitt Bollnäs en drömstart fram till 1–0. Då hade matchuret inte ens passerat två minuter.

Men Villa vände då, och man gjorde det igen. Men det dröjde en halvtimme innan kvitteringen kom, då David Karlsson kunde sätta punkt för ett stiligt anfall. Kyligt och enkelt placerade han in bollen när läget dök upp.

Bara fem minuter senare satte Jesper Eriksson 2–1 för Villa, ett resultat som länge såg ut att stå sig fram till paus. Men bara ett par minuter innan domare Ulrik Bergman skulle sätta pipan till munnen höll sig Christian Mickelsson framme och kvitterade till 2–2.

– Det är lite ställningskrig, vi startar lite sämre men rycker upp oss sista halvtimmen, säger Villakaptenen David Karlsson om den första halvleken.

I Bandypuls TV-sändning fortsatte Karlsson med att berätta vad han vill att hans lag förbättrar till den andra halvleken:

– Vi vill ha lite mer boll, lite längre anfall så att dom får jobba lite.

Bollnäs Samuli Helavouri summerade den första halvleken så här.

– Vi gör en ganska bra första halvek, det är bara att fortsätta med vårt. Det gäller att vi är tålmodiga i det vi gör, då kommer lägena, sade Helavouri.

Halvvägs in i den andra halvleken gav Magnus Muhrén Villa ledningen, och gästerna ledde med 3–2 i den 68:e matchminuten.

Matchen pågår!

Mer läsning

Annons