Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Ehn fortfarande klubblös – nu byter han sport

/

Robin Ehn, senast i LBK, är fortfarande klubblös.
Nu tyder allt på att bandyanfallaren sadlar om – till ishockey.
– Jag har beställt en helt ny utrustning, säger 26-åringen.

Annons

Bandyturerna kring Robin Ehn har varit många på bara några få år. De senaste säsongerna har han representerat Edsbyn, Bollnäs och nu senast Ljusdals BK som åkte ur elitserien.

Sedan i våras har han jagat ny klubbadress. Under sommaren har han besökt allsvenska IFK Rättvik och norska klubbarna Sarsborg och Drammen.

Men den rätta magkänslan har inte infunnit sig för 26-åringen från Runemo – och nu kan bara ett intressant erbjudande från någon klubb i närområdet stoppa honom från sin barndomsidrott: ishockeyn.

– Jag tycker inte att jag hittar någon bra lösning på bandykarriärens fortsättning och hockeytankarna har alltid legat med någonstans. Kanske inte så här tidigt i karriären, men jag fick något ryck att jag ska spela hockey i vinter, säger Robin Ehn, som redan har tränat med sin nygamla klubb Alfta Hockey i division 3.

– Jag har varit med och kört fys med dem. Nästa vecka kanske vi går på is. Jag har beställt en helt ny utrustning, så det är bra att det ligger en sådan och väntar, säger han.

Rivige speltypen Robin Ehn, som både spelat back och anfallare, har dock inte gett upp bandykarriären helt. Han håller den dörren öppen i några veckor till.

– Jag har surrat lite med Danne Hjelm (Rättviks sportchef) och har väl egentligen inte sagt nej till honom, men det börjar ju tighta till sig med tiden. Det kan hända mycket någon vecka till, men nu lutar det åt hockeyn.

Mer läsning

Annons