Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

"Dags att vi vinner i Göransson Arena"

/
  • Edsbyns målvakt Anders Svensson hoppas att Edsbyn nu ska ta sin första seger mot Sandviken i Göransson Arena.

Anders Svensson räknar inte med någon lugn kväll mellan stolparna i Göransson Arena när det vankas toppmöte där Edsbyn möter svenska mästarna Sandviken.

– Nej, men det är bara roligt när jag får lite att göra och jag tror att det blir en riktigt häftig match, säger Anders Svensson.

Annons

En efter en har motståndarna fått känna på Edsbyns både fart och effektivitet. Så här långt har det sett riktigt bra ut för Edsbyn.

– Vi har fått bra ordning på grejorna. Så nu är det roligt att spela bandy. Som målvakt kanske man kan önska sig att vi skulle vara lite tätare hemåt.

Det är inte bara prestige och poängen det handlar om i Göransson Arena.

– Nej, det här är en match vi verkligen vill vinna. Det skulle betyda att vi tar vår första seger i Göransson Arena och jag tycker att det är på tiden nu att vi lyckas. Vi får väl försöka hitta på något nytt som ställer Sandviken.

Det är inte bara första segern i Göransson Arena som hägrar för Svensson. Det kan också bli fjärde raka segern i serien.

– Vi har, som alla andra lag, en matchplan och den har vi lyckats genomföra och då kommer också resultaten. Vi har lyckats blanda entusiasm med smartness och då är vi bra.

Mer läsning

Annons