Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Bratt vill ha arbetsro

/

Broberg måste snabbt skaka av sig den svidande förlusten mot Sirius.
I kväll väntar en ny match – och en seger mot Vetlanda lyfter laget upp på säkrare slutspelsmark.
– Det skulle ge oss lite arbetsro, säger tränaren Michael Bratt.

Annons

Broberg har den senaste veckan blandat och gett en hel del. Riktigt bra matcher har varvats av några mindre bra insatser. En sådan var onsdagskvällens förlust mot Sirius med 2–7.

– Jag tycker att vi inte var tillräckligt ödmjuk inför uppgiften. Lite grann samma känsla som mot Bollnäs borta. Det är för många som underpresterar. Vi krånglade till det och fick jobba för mycket för att skapa lägena, säger Bratt.

– Men vi ska komma ihåg att Sirius också spelade smart.

Det tuffa spelprogrammet ger inte möjligheten till någon vila. Broberg hann med ett träningspass på torsdagskvällen. Och i kväll väntar Vetlanda hemma på Hällåsen.

Efter den klara förlusten i Uppsala tycker tränaren Michael Bratt att det är skönt att matcherna kommer tätt. Vid seger för Broberg ökar avståndet ner till Vetlanda, som ligger under slutspelsstrecket, till sex poäng.

– Det skulle ge oss lite arbetsro. Och det är klart att vi går för vinst, Samtliga som var på banan i onsdags vill studsa tillbaka.

Ted Bergström fick en smäll på axeln och Robin Redin kände av baksidan på benen mot Sirius. Men båda kommer till spel i kväll.

Mer läsning

Annons