Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Ljusdals drömvärvning kan vara i hamn: "Folk får spekulera"

Ljusdals BK håller presskonferens på fredagen. Som alltid under silly season hoppas LBK-supportrarna på att det är Micha Svechnikov som ska presenteras. – Folk får spekulera i vad dom vill, säger klubbchefen Ola Bengtsson.

Annons

Efter så gott som varje säsong har det ryktats, och framför allt hoppats, i Ljusdal. Ska det här bli året som drömvärvningen går i lås?

Vi pratar såklart om Micha Svechnikov, som sedan långt tillbaka har hus och familj i Ljusdal. Sedan tio år tillbaka har den 42-åriga stjärnan, med avbrott för en kortare sejour med Sandviken, representerat Dynamo Moskva.

Så när LBK på fredagsförmiddagen håller presskonferens stiger såklart förhoppningarna i Ljusdal. Och mycket tyder nu på att det den här gången faktiskt handlar om att klubbens drömvärvning slutligen är i hamn, och att Svechnikov återvänder till klubben som han senaste spelade med i början på 2000-talet.

– Vi har en presskonferens imorgon där vi kommer att presentera ett nyförvärv. Så du får se i morgon vem det är, säger Ljusdals klubbchef Ola Bengtsson när Bandypuls når honom.

Men är det Micha Svechnikov?

– Folk får spekulera i vad dom vill. Jag pratade med Patrik Larsson (LBK-tränaren) i morse, han har följt diskussionerna på sociala medier och där skrivs det att han är klar för Bollnäs i och med att vi inte spelar i elitserien nästa säsong. Det kan ju vara så också, jag vet inte...

Bandypuls direktsänder presskonferensen i Ljusdal, med start 11.00 på fredagen.

Mer läsning

Annons