Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Christoffer Norgren riskerar att missa hela säsongen

/

Det här var säsongen då Christoffer Norgren skulle få en ordinarie plats i LBK.
Men nu riskerar ytterhalven att missa allt.
– Det känns bara jäkligt trökigt, för det har gått riktigt bra på träningarna, säger 26-åringen, som drabbats av en befarat allvarlig knäskada.

Annons

Christoffer Norgren var den andra spelaren att skriva på ett nytt kontrakt med Ljusdals BK efter uttåget ur elitserien. Och det såg ut som att 26-åringen, som var en stortalang i de äldre junioråldrarna, nu äntligen skulle få en plats i startelvan i klubben som han kom till första gången från Edsbyn 2008.

Men i säsongens andra träningsmatch för Ljusdal – i lördags mot ryska Sibselmash – så var olyckan framme.

– Jag blev buttad och hamnade med en skridsko utanför sargen, sedan stuttade jag i något, flög omkull och slog i knät, säger Christoffer Norgren, som direkt kände två saker: att det inte var frågan om något ledband – och att det gjorde väldigt ont.

– När jag försökte ställa mig gjorde det ju ont, säger han.

I den första kontakten med sjukvården konstaterades att Christoffer Norgren drabbats av en fraktur i knäskålen.

Men det kan vara värre än så.

– De (läkarna) säger så olika saker. Jag pratade med någon dansk läkare som sa att det inte blir någon mer innebandy den här säsongen... så de verkar inte riktigt förstå. De kanske inte ens vet att säsongen just har börjat heller, så jag vet inte, säger Christoffer Norgren, som i alla fall vet att han ska opereras i Hudiksvall på fredagen.

– Jag får väl reda på mer då, säger han.

Hur mår du nu?

– Det känns ju jäkligt... riktigt trökigt. Det har gått skitbra på träningarna, även om den sista matchen inte var så bra. Men mot Borlänge i första träningsmatchen kändes det bra. Men det är väl bara att mata på och köra rehab, det...

Mer läsning

Annons