Annons
Vidare till helahalsingland.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Babel spelas in i länets monter

SVT:s litteraturprogram Babel spelas in i Region Gävleborgs monter på Bok- och biblioteksmässan i Göteborg, där bland annat bibliotekspersonal från Bollnäs deltar.

Under årets Bok- och biblioteksmässa i Göteborg har Region Gävleborg ställt upp en monter där länets bibliotek har bjudits in för att delta.

Där kommer Sveriges televisions litteraturprogram Babel att spelas in under torsdagseftermiddagen. En av gästerna i programmet, som sänds senare under kvällen, är författaren och Nobelpristagaren Mario Vargas Llosa.

I montern kommer även bland annat Kulturkvarteret att presenteras av Annamaria Björklin, bibliotekschef i Bollnäs. En mängd seminarier och andra presentationer med anknytning till Hälsingland kommer också att hållas.

Mässan inleddes under torsdagen och pågår till och med söndag. Den vänder sig både till allmänheten och till författare och bibliotekspersonal.