Annons
Vidare till helahalsingland.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Avblås häxjakten

Björn Mårtensson har inte misskött sitt arbete inom kommunen, men tyvärr är det så illa inom politiken att kan man sätta en dolk i ryggen på någon för egen vinning, så gör man det gärna.

Du ska inte ta alltför stora ord då du kritiserar Björn Mårtenssons fadäs, Yoomi Renström, (9/5). Han har själv framträtt och tar sitt ansvar.

Men med handen på hjärtat, Yoomi Renström, har det inte varit turbulens inom ditt parti, Socialdemokraterna? Det har varit fylleresor, besök på porrklubbar, enär inte besökarna varit i stånd att avgöra om det varit en porrklubb, trots en reklamskylt stor som en ladugårdsvägg. Förskingringar ur kassor, Sahlin- och Marjasinaffären, prostitutionsaffärer och en och annan rf?

Mona Sahlin är numera högsta basen för dig, Vanja Lundby-Wedin har fortsatt förtroende trots sin givmildhet. En del blir landshövdingar.

Björn Mårtensson har inte misskött sitt arbete inom kommunen, men tyvärr är det så illa inom politiken att kan man sätta en dolk i ryggen på någon för egen vinning, så gör man det gärna. Den enes död, den andres bröd. Nu tycker jag att den häxjakt som bedrivits mot honom ska avblåsas både av media och allmänheten.

L.B.J-sson

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel