Annons
Vidare till helahalsingland.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Attackerad med kofot

Natten mellan torsdag och fredag i förra veckan anfölls en Bollnäsman när han skulle besöka en bekant på Hedhamregatan i Bollnäs.

När han kom dit stötte han ihop med två män utanför porten och han attackerades då med en kofot av den ene av männen. Enligt den utsatte mannen har de två männen tidigare också hotat honom.

Osämjan bottnar i att mannen nu har ett förhållande med den ene av de andra männens före detta sambo. Hoten har han också tidigare polisanmält.

Nu fick han ta emot två slag med kofoten som enligt honom var avsedda att träffa honom i huvudet. Han undvek det första slaget, men träffades i armen av det andra slaget när han försökte skydda sig.

Han lyckades springa i från sina angripare och kontaktade därefter polis som kunde hjälpa honom till sjukhus för att se över den skadade armen. Mannen som slog honom anhölls under fredagen och häktades på måndagen.