Annons
Vidare till helahalsingland.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Återvändarhelg som livar upp bygden

Sista helgen i oktober ska Ljusdal leva upp. Allsvensk bandypremiär, körduell mellan Team Andreas och Team Gabriel, trendmässa och extra satsning på krogarna.

Vad gör du under Dex-helgen?

Frågan var närmast obligatorisk i Ljusdal under många, många år. Mycket längre än namnet Dex fanns med i namnet för bandycupen. Då var det bandy i mängd men också kringarrangemang av alla de slag.

Nu ska Ljusdal få en "Dex-helg" igen. Det blir passande nog den sista helgen i oktober.

LBK spelar sin allsvenska premiär mot Katrineholm lördagen den 29 oktober. Den matchen räcker för att bygga upp en stor återvändarhelg. En lång rad olika aktörer finns med på olika hörn för att sätta samman ett attraktivt helgprogram.

Det bjuds på körduell mellan Team Andreas och Team Gabriel, mässa i Kährs och häftigare krogunderhållning än vanligt med bland annat Weeping Willows.

– Det här blir stort och jag hoppas att den här helgen kan fortsätta att växa med ännu fler evenemang, säger LBK:s ordförande Yvonne Oscarsson om den stora återvändarhelgen i slutet av oktober.