Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Artister ställer upp för Haiti-offren

/
  • Låtskrivaren Stefan Olsson från Gryttjesbo drar för andra gången ihop artister till en välgörenhetskonsert. Den här gången är det offren för jordbävningskatastrofen på Haiti som ska få en donation.

För fem år sedan: konsert för tsunamins offer.

Nästa helg: konsert för jordbävningsoffren i Haiti.

Gemensam nämnare: Låtskrivaren och musikern Stefan Olsson från Gryttjesbo arrangerar!

Annons

– Som privatperson kan man inte göra så mycket mer än att skänka pengar, kanske inte ens särskilt mycket. Men med gemensamma goda krafter kan man göra stordåd, säger han.

Förra gången det begav sig, i januari 2005, trummade han ihop ett stort gäng artister som tillsammans spelade in närmare 40 000 kronor. Den gången var det Lutherhjälpen som fick ta emot donationen.

Den här gången hoppas han på nästan det dubbla, med två sittningar i Slottegymnasiets aula och en entré på 100 kronor kan de två konserterna ge ungefär 70 000 kronor.

– Sedan är det naturligtvis välkommet med frivilliga gåvor också, tillägger han och betonar: Jag hoppas verkligen både privatpersoner och företag skänker det de kan, inte bara i anslutning till vår konsert.

Den här gången blir det Röda korset som kommer att få ta emot pengarna från konserterna, som båda hålls söndag 31 januari.

Mer läsning

Annons