Annons
Vidare till helahalsingland.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Artist ställde in tv-framträdande på grund av Donald Trump

R'n'b-artisten The Weeknd och rapparen Belly hoppade av tv-programmet "Jimmy Kimmel live!" när även Donald Trump bokades in som gäst, rapporterar ABC News.

Artisterna skulle ha spelat in avsnittet på onsdagen. Belly säger att han ställde in eftersom han inte delar presidentaspirantens åsikter och världssyn.

– Jag uppfostrades till att genomskåda alla titlar i den här världen - oavsett om det gäller ras eller religion. Jag ville inte ta del av en hyllning till någon som har åsikter som en majoritet av oss inte delar, säger Belly.

Varken Trumps läger eller de ansvariga för tv-programmet har kommenterat avhoppet.

Donald Trump verkade inte bry sig nämnvärt över att The Weeknd och Belly hoppade av. Han dök upp i Jimmy Kimmels soffa för en pratstund, och tyckte bland annat om Kimmels förslag om att han borde välja sin vicepresidentkandidat enligt metoden i hans realityserie "Celebrity apprentice", skriver Variety.

(TT)