Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Årets urladdning

Seger var lika med nytt kontrakt i division 3.
Då svarade Rengsjö för säsongens urladdning.

Annons

Eftersom konkurrenterna om platserna till division 3, Valbo och IFK Sundsvall, också möttes på lördagen så räckte det för Rengsjö att vinna mot jumbon Stöde.

Och de nervknutar som eventuellt fanns lirkade Emil Clahr upp i lagets första anfall. En vänsterutsida från kortlinjen letade sig i mål via bortre stolpen och målvaktens ben.

Där och då avgjordes nog matchen.

– Det var lite spänt innan, så det var viktigt at vi fick målet direkt. Efter det så rullade det bara på, säger Daniel Öhlander, pigg anfallsvikarie i stället för skadade Erik Wästman.

Efter en halvtimme hade Rengsjö gjort 4–0 på stackars Stöde, som dessutom drog på sig en frilägesutvisning sedan Öhlander sprintat ifrån backlinjen.

I andra halvlek fortsatte eländet för gästerna som fick se ytterligare fyra bollar rulla in i mål.

– Det var ärligt talare närmare att vi vunnit med 12–0 i dag än att de gjort 1–8. Det var ju en kamp mellan oss där uppe vem som skulle få avsluta anfallen, säger Daniel Öhlander.

Hetaste målskytten blev Robert Bronegård som svarade för tre fullträffar.