Annons
Vidare till helahalsingland.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Är vi lurade igen?

Nu ska inte Växsjö skola renoveras om Eva Eklund får bestämma. Gång på gång blir vi besvikna men nu är jag inte bara besviken utan j-ligt förbannad.

Nu ska inte Växsjö skola renoveras om Eva Eklund får bestämma, vilket jag hoppas att hon inte får. Nu gäller det för fullmäktige att fatta ett vettigare beslut. Gång på gång blir vi besvikna men nu är jag inte bara besviken utan j-ligt förbannad.

Skolan i Växsjö har blivit ett hett samtalsämne och meningarna är delade. Jag tror på små skolor för små barn, jag pratar om 1–10-åringen. Stor del av forskningen visar att så är fallet, rent kunskapsmässigt vet jag inte hur det är men jag ser hela individen och sådant som inte går att mäta.

Mina barn stormtrivs och mår alldeles utmärkt och ligger bra till kunskapsmässigt, jag har hållit dem kvar på Växsjö i denna urusla inomhusmiljö för att vi gång på gång blir lovade pengar.

Det är fruktansvärt fegt att komma med detta efter terminstart och efter missarna man gjorde i somras där tjänstemän inte utförde sitt arbete, man börjar tro att det var medvetet för annars hade förmodligen allt redan dragits i gång och Växsjöeleverna hade kunnat gå i Rensbackens lokaler under renovering för dessa står vi nämligen och betalar för fast det är tomt så det ekar men tydligen finns det pengar till det.

Glöm att mina barn ska tryckas in på vilken skola som helst, de är det bästa jag har.

Familjen Westberg

Sjörgrå

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel