Annons
Vidare till helahalsingland.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Är det möjligt?

Jag är inte speciellt förtjust i vårt påtvingade konstverk Dragspelet i rondellen eller vad det kan heta. Men eftersom det ska stå där som en symbol för Ljusdal kan det väl i alla fall se ut som om någon gillar det.

Jag är inte speciellt förtjust i vårt påtvingade konstverk Dragspelet i rondellen eller vad det kan heta. Men eftersom det ska stå där som en symbol för Ljusdal kan det väl i alla fall se ut som om någon gillar det. Nu är det rejält nersmutsat, det ser ut som färgen börjat flagna och det växer mängder med ogräs runt om. En bedrövlig syn helt enkelt. Vem är ansvarig för misskötseln av saker och ting i kommunen? Vi har tidigare sett exempel som Bryggeriet (tack Signeuls för att ni fixade det), Doktorsvillan (salig i åminnelse) och Våren i Stadsparken (hur länge var den borta?).

Det finns alldeles säkert fler exempel på den kommunala misskötseln, inte bara när det gäller konst och byggnader. Varför måste vi till exempel ha två kommunalråd som bara kostar pengar? Jag hoppas att det bara är i Ljusdal det är möjligt!

Eriksson

 

 

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel