Annons
Vidare till helahalsingland.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Är Bollnäs Bostäder ett miljövänligt bostadsföretag?

Man kan ju fundera hur Bollnäs Bostäder tänker. De går ut med sitt nya miljöhus och hur de värnar om miljön i alla lägen.

Men på bostadsområdena Bonden och Hedhamre har de trots påtryckningar från hyresgästerna låtit bli att asfaltera innergårdar (Hedhamre) och parkering efter Björkhamregatan 77 (Bonden). Det dammar och ryker enormt, men vid klagomål får vi bara till svar att:

1) Ingen annan klagar, vilket är en lögn.

2) Det finns inga pengar.

3) De tänker inte asfaltera utan åka och salta, vattna regelbundet.

Än har ingen sett att de har gjort det och det kostar säkert mer i längden än att asfaltera. På Bonden har de satt dit små träd och refuger i stället, det kunde de kosta på. Något som ingen hyresgäst bryr sig om eller vill ha på en parkering.

De borde ha lagt pengarna på asfalt i stället. Det går inte att vistas på balkongerna då det ryker så fort en bil kommer. Det ligger alltid ett grått lager damm på balkongerna.

I dessa tider, när det talas så mycket om hur farligt det är för hjärt- och lunghälsan med tungmetaller och annat som finns i vägdamm och liknande, kunde man ju önska att företaget brydde sig lite mera om vad hyresgästerna önskar och om hur de mår.

Hyresgäster på Bonden/Hedhamre

 

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel