Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Ännu en förlust för Team Hudik

Ännu en tung förlust för Team Hudik när man på söndagskvällen gästade man tabelltrean Selånger. Matchen slutade 3–1 (1–0) efter en jämn kamp.

Annons

Trots att slutsiffrorna visade 3–1 var det en jämn match ute på plan. En dålig gräsplan bidrog dock till att Team Hudik inte riktigt kunde spela sitt spel som man önskade och det var Selånger som hade bollövertag matchen genom. Men båda lagen skapade en del målchanser och visade upp ett hyfsat spel.

Det var Selånger som jublade först. 1–0 kom i 34:e minuten genom Fanny Pettersson. Matchens andra mål var också Selångers. 2–0 kom efter 56 spelade minuter då Marlene Ejerås utnyttjade en hörna som Team Hudik-spelarna inte lyckades rensa undan.

Trots uppförsbacke lyckades Team Hudik och Lina Fredin reducera i den 72:a minuten.

– Efter vårt 2–1 mål hittar vi tillbaka till vårt spel. Då ser det bra ut och vi har också ett riktigt bra tillfälle för kvittering. Men vi har inte turen på vår sida. När de sen gör 3–1 var det inte så mycket kvar att göra, säger Pälle Olsson som ändå var nöjd med tjejernas spel.