Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Ännu en flicka antastad i Iggesund

I fredags kväll antastades en flicka i 15-årsåldern i Iggesund. En man ska ha försökt få flickan att följa med i hans bil och tagit tag i hennes arm för att dra in henne i bilen.

Annons

Polisen har tagit emot ytterligare en anmälan om att en man i en Volvo ska ha försökt få en flicka att hoppa in i hans bil. Den senaste polisanmälan gäller en flicka i 15-årsåldern som vid 22.30-tiden på fredagskvällen ska ha träfat en man i en Volvo. Mannen ska ha försökt få henne att följa med i bilen och när hon inte ville ska han ha tagit tag i hennes arm för att dra in henne i Volvon. Flickan lyckades slita sig loss och sprang från platsen.

Även under onsdags-, torsdags- och fredagsmorgonen ska en man i en Volvo ha försökt få olika flickor att hoppa in i hans bil. Flickorna har varit mellan elva och femton år gamla.

Under måndagen och torsdagen ska en man i en Volvo ha försökt få flickor vid olika skolor i Bollnäs att hoppa in i hans bil. Polisen ser mycket allvarligt på händelserna och är tacksamma för tips. Polisen uppmanar nu alla som varit med om något liknande eller som har sett något misstänkt att kontakta polisen.