Annons
Vidare till helahalsingland.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Anne-Lie Rydé till Söderhamn Pride

Söderhamn Pride har gjort klart med ett dragplåster på artistsidan inför nästa veckas festival. Anne-Lie Rydé uppträder på lördagskvällen i Strykjärnsparken.

Det blir pop, rock och schlager på Söderhamn Pride när Anne-Lie Rydé gästar, utlovar arrangören. Hon har dessutom redan starka kopplingar till Pride i och tidigare åtaganden som konferencier för Schlagerkvällen på Pride i Stockholm.

Förutom Anne-Lie Rydé tillkommer en rad andra artister till Söderhamn Pride. Man Meadow, duon Lash, Kristian Kaspersen, Alma Dahlberg och Dj Bernhard uppträder, liksom Söderhamnsartisterna Ronja Malm, Petter and his Pop Experience och schlagerdrottningen Anna Sahlene.

Läs mer: Alma gör årets Söderhamn Pride-låt - lyssna här: "Symboliserar förändring"

– Vi har försökt blanda så mycket som möjligt både lokalt och utomstående sådet ska finaste något för alla, säger projektansvarig Majs Keller, i ett pressmeddelande.

Söderhamn Pride pågår mellan 2-5 juni.

Se även: Förra årets Regnbågsmässa från Söderhamn Pride