Annons
Vidare till helahalsingland.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Anna kontaktar andra sidan

Anna Wittman har kommit hem till Järvsö. Som healer och medium ska hon under fyra dagar hjälpa människor ut ur ett lidande.

Anna Wittman, sedan 2001 boende i Storvreta utanför Uppsala, har rest upp till sin gamla hemort Järvsö, där hon bodde i 13 år, för att som healer och medium knyta samman kontakten med den här världen och den på andra sidan.

Att hon hade en helande kraft i sina händer var en tidig kunskap, men det var först 1991 som hon officiellt blev healer. En kamrat hade svåra smärtor i höften och när Anna lade händerna på hennes höft spreds en värme genom det onda stället och smärtorna försvann.

– Att jag hade medial förmåga visste jag tidigt. Och när folk började komma för att få hjälp kunde jag med hands on healing befria människor från besvär som smärta i höfter och efter bältros samt lunginflammation, berättar Anna.

1997 upptäckte hon sin förmåga som medium. Via seanser hjälper hon människor att komma i kontakt med sina döda anförvanter i en annan parallell värld.

Under fyra dagar vistas hon i Järvsö för att dels via en storseans och tre dagar med privata sittningar i en lägenhet i Järvsö med healing lotsa människor ut ur sitt lidande.