Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Anna Anka försvarar sig i Skavlan

/
  • Anna Anka försvarade sin syn på jämlikhet för Fredrik Skavlan och Aftonbladets  Anna Anka gästar SVT:s talkshow

På fredagen får Anna Anka sina fiskar varma under pratshowen "Skavlan".

I programmet fortsätter Sveriges mesta Hollywoodfru att försvara sin syn på jämställdhet.

Annons

Anna Anka är tveklöst den person i Nöjessverige som väcker störst uppmärksamhet just nu. På fredagskvällen sänds pratshowen "Skavlan", och högaktuella Anna Anka var på plats i SVT:s studio på torsdagen för att spela in programmet. Där fick hon försvara sin syn på jämlikhet inför övriga gäster.

vid sina uttalanden om att en man inte ska behöva diska och städa om han inte själv vill, att hon inte har tid att vara jämlik och påpekar även att hon slutade sitt jobb som personlig tränare för att hennes man Paul Anka ville att någon annan skulle knipa henne.
Hon berättar också om hur hon träffade sin man, och säger att det var det var kärlek vid första ögonkastet.
- För hans dåvarande flickvän var det bara "bye bye".

är även hiphop-legenden Jay-Z, som däremot är mindre öppenhjärtig med sitt privatliv. Han svarar av princip inte på några frågor om sitt äktenskap med r'n'b-stjärnan Beyoncé Knowles.
Efter lite påtryckningar från Fredrik Skavlan svarar han dock diplomatiskt på vem det egentligen är som betalar notan när det stenrika paret äter på restaurang.
Övriga gäster i fredagens program är även krönikören Elin Örjasaete, Aftonbladets debattredaktör Karin Magnusson, unga amerikanska jazzstjärnan Melody Gardot och Dramaten-aktuella Henrik Schyffert. Schyffert avslöjar bland annat att han inte räknar sin och Killinggängets debut på Dramaten som höjdpunkten i sin karriär."Skavlan" sänds 25/9 kl. 21.00 i SVT1.

Mer läsning

Annons