Annons
Vidare till helahalsingland.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Änglar och demoner

Fem kyrkoherdar och två kyrkomusiker har kastat in handsken i Ljusdals församling, de sista tio åren. De har tydligen gått i otakt med kyrkorådet i nämnda församling.

Fem kyrkoherdar och två kyrkomusiker har kastat in handsken i Ljusdals församling, de sista tio åren. De har tydligen gått i otakt med kyrkorådet i nämnda församling. Vår teori är den att kyrkorådet kanske blivit infiltrerat av hin håle. De har kanske ägnat sig åt demonologi (läran om demoner) i stället för angelologi (läran om änglar). Vårt förslag är att dem tar satanismen ad notam och bär svarta kåpor på sina möten.

Man kan kalla in en exorcist som driver ut de onda andarna eller döpa om sig och göra som i den grekisk-ortodoxa tron där man redan vid dopet gör korstecknet i vattnet och på detta sätt driver ut de onda andar som eventuellt kan finnas. Det blir ju ingen omedelbar effekt nu, men framtiden kanske blir lugnare för de eventuella nya kandidaterna till kyrkoherdposten i Ljusdals församling.

Tror på fullt allvar

Anders&Rune

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel