Annons
Vidare till helahalsingland.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Äng Eriksson med påståenden från landet Oz

Åsa Äng Eriksson kommer med en hel del påståenden (31/3) angående Framtidens skola och Folkpartiets ståndpunkter.

Folkpartiet vill lugna Åsa Äng Eriksson med beskedet att Folkpartiet under en mycket lång tid har, och kommer att fortsätta med, att verka för mångfald i skolans värld. Vi älskar det faktum att vi i dag i Bollnäs kommun både har kommunala och fristående skolor med mycket duktiga pedagoger och goda resultat.

Folkpartiet markerade sin ståndpunkt mycket tydligt i samband med att Lust & lära önskade utöka sin verksamhet. Men, precis som Åsa Äng Eriksson också vet, får man inte alltid majoritet för sina synpunkter men var lugn; Folkpartiet kommer att ta fajten även i fortsättningen för en mångfald av utövare i skolans värld.

Jag finner det mycket märkligt att Åsa Äng Eriksson totalt sågar sina egna partikamrater i barn- och utbildningsnämnden vid fotknölarna då en fullt enig nämnd ställt sig bakom det förslag till en renoverad skola som nu ligger som förslag. Jag skulle rekommendera Åsa Äng Eriksson att först läsa på sin egen läxa och prata med sina egna partikamrater innan man kastar ur sig påståenden som är som helt tagna från landet Oz.

Daniel Didricksson (FP)

1:e vice ordförande barn- och utbildningsnämnden

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel