Annons
Vidare till helahalsingland.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Anders Englund, 50 år

50 år fyller torsdag den 24 oktober, Anders Englund, Vålsjö, Järvsö.

Han är infödd Vålsjöbo och är hemorten trogen.

Anders gick gymnasieskolans fordonslinje med inriktning mot elektronik.

Efter utbildningen har han provat olika inriktningar i yrkeslivet och blivit entreprenör. Sedan lång tid tillbaka driver Anders företaget Auto Tech som sysslar med gräv, schakt och transport.

Inom sitt verksamhetsområde rekommenderas han även av länstyrelsen i X-län, för rensning av vattendrag efter gamla dämningar och flottningsleder. Arbeten för att återskapa naturliga miljöer och lekplatser för fisken.

Motorer har alltid varit Anders stora intresse. Han har följt tävlingar runt om i Europa genom sin på plats och via media. Det har fått till följd att det har börjat att ”trimmas” i ett garage Vålsjö. Anders har aktivt deltagit i några lopp inom RACE4FUN under våren och sommaren. Det handlar om minst 20-åriga standardbilar med tvåhjulsdrift.

Under många år han lagt ner stor möda och engagemang i och varit ledamot i Säljesta vägsamfällighet där han är ordförande.

Under sina utfärder i vida världen har han funnit sin livskamrat ”Pla”, från Thailand.

Anders är en uppskattad kamrat och vän inte bara i Vålsjö utan i långt vidare kretsar.