Annons
Vidare till helahalsingland.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Allsvenska toppmötet avbröts efter skandal – Frölundas guldhjälte stormade planen

Matchen mellan IFK Göteborg och Malmö FF avbröts efter att en smällare kastats mot Tobias Sana och den assisterande domaren.
I väntan på besked om matchen skulle återupptas stormade Frölundas guldhjälte Mats Rosseli Olsen planen – och fördes bort av ordningsvakter. Se i TV-klippet ovan när Rosseli Olsen stormar planen.
– Älskar IFK och Frölunda! Alltid drömt om å göra mål där! Göteborg! Ni är bäst!!!, skrev han efteråt på sin Twitter-sida.

En jätteskandal utspelades på Gamla Ullevi i matchen mellan IFK Göteborg och Malmö FF. En supporter kastade en smällare mot spelaren Tobias Sana och den assisterande domaren.

Matchen tvingades avbrytas.

Planen tömdes när en person plötsligt sprang in på planen och sköt in bollen i mål.

Personen är Frölundas guldhjälte Mats Rosseli Olsen.

Så sent som i söndags vann han SM-guld i ishockey med Frölunda. På onsdagskvällen var han aktiv på Twitter och skrev att han skulle se kompisen Haitam Aleesami spela mot Malmö FF.

Så här kommenterar Frölundas klubbdirektör händelsen.

– Jag vet inte vad som har hänt. Jag förstår att det är allvarligt, men jag sitter på middag, har ingen bild av händelseförloppet och vill därför inte kommentera mer än så i nuläget, säger Christian Lechtaler till Sportbladet.