Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Allsångskväll vid hembygdsgården

Det blev en fin och trivsam kväll när kören Tonflödet, Lions och hembygdsföreningen bjöd in till den andra allsångskvällen vid hembygdsgården i Edsbyn i onsdagskväll.

Annons

Regnet höll sig denna gång i stort sett borta och uppskattningsvis mellan 120 och 160 personer hade kommit till backen bakom Mårtesgården.

På scenen höll presentatören Bertil Frid i trådarna, kören sjöng under ledning av Gunilla Berglund och musikanterna Stig Viklund och Artur Sverin, båda dragspel och Sture Hansson, bas, spelade.

Några av allsångerna var Brevet från kolonin, Calle Schevens vals, Visa vid vindens ängar, Så länge skutan kan gå och Ovan där. Kören sjöng också solo i några sånger som Kärlekens tid.

Lilian Zackrisson sjöng solo i sången om Rågsved och musikanterna spelade Månsken över Kramsta tjärn.Allsångskvällen var indelad i två avdelningar med fikapaus och lotteridragning som mellanspel./Ljusnan