Annons
Vidare till helahalsingland.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Allsång ger glädje

Allsången på Skansen är slut för detta år, men varför inte ha den hela sommaren ut? Artisterna får sina välbehövda applåder, men orkestern är faktiskt en förutsättning att det blir bra musik.

Allsången på Skansen är slut för detta år, men varför inte ha den hela sommaren ut? Artisterna får sina välbehövda applåder, men orkestern under ledning av Kjell Öman är faktiskt en förutsättning att det blir bra musik.

Och man borde ta av sig hatten för dessa spelemän och kör. Visst är det fantastiskt att många unga människor står där i så många timmar och förgyller detta program.

Men att Svt bara visar bilder på egna medarbetare är väl lite konstigt. Programmet är väl för alla och inte bara en firmafest för tv. Själsligt sett är allsång en bra medicin som vi borde införa i vården. Det är medicinskt befogat, för musiken har en enorm kraft.

Glädje är något som vi inte kan få nog av. Att traktera ett instrument är faktiskt en fantastisk gåva och borde få mer klang i Sverige. Man bör uppmuntra sina barn att börja spela ett instrument. Glädje ger hopp både för framtiden och kommande generationer. Man bygger faktiskt musiken av glädje. Tänk på att sången är gratis, nu i kristider.

Bo Grapenskog

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel